סטודנט לרפואה ופסיכולוגית ילדים בבית שכולו אהבה

 

יעל וניב, הורים ליובל בן השלוש ואביב הקטנטונת מתגוררים בקדימה צורן, דירתם בת 5 חדרים מוארת ונעימה, פונה לנוף פתוח ושדות ירוקים. יעל פנתה אליי כשנה לאחר שעברו לדירה, היא הרגישה כי משהו חסר, ואכן הקירות החשופים, היעדר גופי תאורה, נישות גבס ריקות והיעדרם של  פריטים משלימים נתנו תחושה של ארעיות. ניב, סטודנט לרפואה ויעל פסיכולוגית ילדים, זוג מקסים עם אנרגיה שלווה ורגועה, שאיפתי הייתה לשקף את אופיים  של בני הבית ולכן הפשלתי שרוולים והתחלתי לחפש עבורם את פלטת הצבעים הנכונה, כזו שתישאר נכונה לאורך זמן.

ניב חובב סאונד מושבע, יצר נישת גבס מתחת לטלוויזיה , מכשירי החשמל על הרצפה החשופה יצרו עומס מיותר ולכן בחרתי לשרטט מזנון בהזמנה אישית התואם לנישה, זכוכית הסבתא מאפשרת לקלוט את העינית של השלט וכך מתקבל פתרון פרקטי ואסתטי.

 

משמאל למזנון נתלה פריט דקורציה עגול של מדפים ממוסגרים בזהב, המתכתבים עם מסגרות עלים מוזהבות בקיר הספה שנצבע בגוון אפור מעושן.

 

נישת הגבס בסלון יצרה למעשה גומחה בצידו השני של הקיר, שהיה מיועד להיות חדר המשחקים. עיצוב טוב הופך חיסרון ליתרון וכך בחרתי להפוך את הגומחה לפינת רביצה כייפית ונעימה. הצבעוניות של הספסל והכריות האירו את החדר בשמחה.  בחרתי לאחסן את המשחקים בארון סגור על מנת לא ליצור תחושה עמוסה ולאפשר לעיצוב החדר להיות נקי וקליל.

 

 בצידו השני של החדר יצרתי פינה ליצירה על ידי מתלה לעפרונות וצבעים, פתרון קל ונוח של איקאה המייצר סדר וארגון, את יצירותיו של יובל תלינו על גבי שרשרת חרוזי עץ, החרוזים הוזמנו מהרשת  והושחלו על גבי חוט דייג ארוך. 

כיוון שעיקר  התקציב הופנה אל החלל המרכזי, בחדר השינה השתמשתי בצביעת קיר בגוון  פודרה  על מנת ליצור עניין ואופי, כיסוי מיטה אפור וכריות תואמות מייצרות טקסטורות מעניינות ושטיח גדול נפרש תחת המיטה ומעניק חמימות.

השידות נקנו על ידי בני הזוג מאיקאה ובמקום להחליפן בחרתי לצבוע אותן מירוק ללבן שבור המשתלב עם הוילון שנתלה על מנת ליצור רכות ולהסתיר את חלון האלומיניום האפור.

מצדה הימיני של המיטה ישנן נישות גבס היוצרות מדפים לספרי קריאה של בני הזוג, אל מול המיטה ניצבת טלוויזיה ובצידה נתלו מסגרות מעניינות ועציץ התלוי ממקרמה.

 אכן הזוג אוהב נישות גבס, אני מודה על האמת שזו פחות נטייתי הטבעית אך במקרה זה בחרתי להדגיש את הנישות הקיימות במקום להסתירן ולאפשר לספרים ולפריטים מעניינים להשתלב בעיצוב החדר.

ומחדר השינה בחזרה אל המטבח, שם נוספו מדפים פתוחים לדקורציה ושעון בצבע חרדל מקשר את העיצוב בסלון לשאר הבית. גם הנישות לא נשארו יתומות ופירטי נוי הוצבו בתוכן. מעל פינת האוכל נתלה גוף תאורה בצורת פעמון בגימור פליז, ומתחתיו הוצבו כד ומגש בגימור זהה.

 בתחילת המסע המשותף שלנו יעל הייתה בהריון יפייפה, כמה כיף לסיים פרוייקט עם תינוקת כה מתוקה ושמה אביב. בפינת הקריאה יעל יצרה קיר תמונות של בני המשפחה, פינה נעימה שכיף לשקוע בה בסופו של יום ולהתרווח. 

צילום: אסף ברנר.

 

מעוניינים ליצור שינוי בביתכם?

בואו נדבר: 050-2426021

Please reload

היי! איזה כיף שאתם פה, ברוכים הבאים אל הבלוג שלי, שמי לירון אוטמזגין, הקמתי את עדידה מתוך אהבה לעיצוב ובתים יפים. בבלוג  אני כותבת על הלבשת בתים,  הום סטיילינג,  לייף סטייל ועוד.

פוסטים אחרונים
Please reload

תגיות
עקבו אחרי
  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

 כל הזכויות שמורות ללירון אוטמזגין, 2019©

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle